Nese do zgjoheshe ne mengjes dhe do ishe nje nga antaret e forumit nga gjinia e kundert...

Hard Styler

鉊鉆鉊Rt迣
Vec me @sweetzina do nderroja gjinin ketu, se di pse po vec ajo mund te arrinte te me mbushte mendjen 不不不
 

Hard Styler

鉊鉆鉊Rt迣
Sec po gagarisin ketej afer
 

Loverboy

邾帢邽 庣郇 帢 邾庣庣郋邽

Loverboy

邾帢邽 庣郇 帢 邾庣庣郋邽

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf n禱 FV.AL
Adm
Kush valle mund t ejete si une???
 

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
Do isha nje nga anetaret qe rrine deri naten vone zgjuar dhe qe kap mengjeset prap zgjuar
Do isha nje nga anetaret qe sheh punen e vet dhe nk perzihet.
Do isha nje nga anetaret qe ben shaka aty ku duhet dhe se tepron.
Do isha nje nga anetaret qe shkruan me shkurtesa dhe qe ndryshon te foluren sipas personit perballe.
Do isha nje nga anetaret qe e pelqen jeten dhe e shfrytezon ne max.

Qitni kokat tashi tshof ke kam binjak
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf n禱 FV.AL
Adm
@Imp4cT se di pse jeni pak te ngjajshem ju不不

Nuk e di pse por nfillim i lexova sikur @Yara kishte thene "Une" dhe @Mo kishte permend Impaktin. 不不不不

Gjthss me te dyja rastet qe keni propozuar ju , i feel like
Jake Gyllenhaal No GIF
 
Top