Nese do zgjoheshe ne mengjes dhe do ishe nje nga antaret e forumit nga gjinia e kundert...

Desa

Felix - Culpa
@zholi
Sepse pëlqej shkronjën zh nga që është e fundit.
Do postoja diçka ?
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Top