• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ndjenja e momentit ne tinguj muzikore.

BlackPantera

Somewhere over the rainbow🌈
(Uleret prandaj eshte e shkruajtur me te mdhaja lol )
WE GOT THAT BAD BLOOD
RUNNIN' THROUGH THE NIGHT
CUZ WE WERE BORN WITH
TROUBLE IN OUR EYES
BUT YOU CAN STAY WITH ME TONIGHT
AND WE WILL BE OKAY
NO MATTER WHAT THEY SAY
 
Top