• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

NATO tërhiqet pas vitit 2010 nga disa pjesë të Afganistanit

redi-

Anëtar i Respektuar
NATO planifikon për vitin e ardhshëm tërheqjen nga disa pjesë të Afganistanit dhe kalimin e përgjegjësisë për sigurinë ushtrisë dhe policisë së vendit. Por, sipas Sekretarit të Përgjithshëm Anders Fogh Rasmussen nevojiten më shumë ushtarë, trainerë dhe para për të shkolluar mjaftueshëm forcat afgane të sigurisë.
 
Top