• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Mjerim dhe frikë, pamje të rralla nga Shqipëria komuniste në fundin e viteve ’80-të (Fotot)

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
Mjerim dhe frikë, pamje të rralla nga Shqipëria komuniste në fundin e viteve ’80-të (Fotot)
Foto të rralla që tregojnë qartë pamje të zymta dhe jetën me varfërinë e tejskajshme të shqiptarëve në fundin e viteve ’80-të, si në fshatra ashtu dhe në qytetet më të mëdha të vendit si, Tirana, Durrësi etj


 

Passion

Banned
I helmosur deri ne palce nga propaganda,i frikesuar ,i trishte,i keq ushqyer,e frikshme.

Rrofte Miladin Popovic e Dushan Mugosha.
 
Top