Mitrovicë, serbët fillojnë të mblidhen pas thirrjes me alarm

legjenda

Tetova
Mitrovicë, serbët fillojnë të mblidhen pas thirrjes me alarm (VIDEO)
Ndryshimi i fundit 18:59 31 Korrik, 2022

Serbët kanë lëshuar alarmin e njohur si ‘usbuna’, i cili shërben për grumbullimin e serbëve të veriut.
Ky alarm vije sot, më 31 korrik, para 1 gushtit, kohës kur pritet të hyjë në fuqi vendimi i qeverisë për ndërrimin e targave serbe me ato RKS, si dhe reciprocitetit për letërnjoftimet serbe.
Serbët kanë filluar të mblidhen pas kësaj thirrje me alarm.https://www.tetovasot.com/
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Ca po ndodh ne Kosove?!!!!!
 
Top