Miss i forumit.

Miss i forumit

 • Nevertiti

  Votat: 3 6.5%
 • Senseo

  Votat: 3 6.5%
 • Monique

  Votat: 3 6.5%
 • Ledia

  Votat: 5 10.9%
 • Nicktjeter

  Votat: 2 4.3%
 • Ngu

  Votat: 9 19.6%
 • Bebw

  Votat: 9 19.6%
 • Endrra

  Votat: 2 4.3%
 • Vie

  Votat: 3 6.5%
 • Deliriummind

  Votat: 2 4.3%
 • Didi

  Votat: 2 4.3%
 • Legally_sweet

  Votat: 3 6.5%
 • Marla

  Votat: 3 6.5%
 • Alesia

  Votat: 6 13.0%
 • Mayada

  Votat: 1 2.2%
 • Amara la Negra

  Votat: 7 15.2%
 • Ivy

  Votat: 1 2.2%
 • Sensual

  Votat: 1 2.2%
 • Jana80

  Votat: 1 2.2%
 • Robin

  Votat: 0 0.0%
 • Tironcja

  Votat: 0 0.0%
 • Dorina

  Votat: 7 15.2%
 • Sofia

  Votat: 0 0.0%
 • Arya

  Votat: 0 0.0%
 • Hera

  Votat: 3 6.5%
 • Lovely

  Votat: 0 0.0%
 • Arfenilla

  Votat: 1 2.2%
 • Soulmind

  Votat: 3 6.5%
 • Vajza

  Votat: 14 30.4%
 • Elle

  Votat: 1 2.2%
 • Landa 1

  Votat: 0 0.0%

 • Totali i votuesve
  46
 • Poll closed .

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Vota ime eshte pak e veshtire mes tre qershijave te forumit.
@Bebw ,@NGU dhe @Vajza .
Por duke qene qe lekura e vajzes eshte dicka e mendafsht e bute e bardhe si tamli ,thoshim ne dikur per vajza te tilla, e votova.
Mendoj qe ka nje bukuri te brisht dhe shume te bukur.
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Vota ime është pak e veshtire mes tre qershijave te forumit.
@Bebw ,@NGU dhe @Vajza .
Por duke qene që lekura e vajzes është dicka e mendafsht e bute e bardhe si tamli ,thoshim ne dikur per vajza te tilla, e votova.
Mendoj që ka një bukuri te brisht dhe shume te bukur.
Te lejohet deri ne 3 vota kshu qe votoj dhe 2 vashezat tjera ??
 

WxP

Hidrauliku
Ka edhe mungesa

@Vajza shto edhe 3 emrat me siper
 
Top