Miss i forumit.

Miss i forumit

 • Nevertiti

  Votat: 3 6.5%
 • Senseo

  Votat: 3 6.5%
 • Monique

  Votat: 3 6.5%
 • Ledia

  Votat: 5 10.9%
 • Nicktjeter

  Votat: 2 4.3%
 • Ngu

  Votat: 9 19.6%
 • Bebw

  Votat: 9 19.6%
 • Endrra

  Votat: 2 4.3%
 • Vie

  Votat: 3 6.5%
 • Deliriummind

  Votat: 2 4.3%
 • Didi

  Votat: 2 4.3%
 • Legally_sweet

  Votat: 3 6.5%
 • Marla

  Votat: 3 6.5%
 • Alesia

  Votat: 6 13.0%
 • Mayada

  Votat: 1 2.2%
 • Amara la Negra

  Votat: 7 15.2%
 • Ivy

  Votat: 1 2.2%
 • Sensual

  Votat: 1 2.2%
 • Jana80

  Votat: 1 2.2%
 • Robin

  Votat: 0 0.0%
 • Tironcja

  Votat: 0 0.0%
 • Dorina

  Votat: 7 15.2%
 • Sofia

  Votat: 0 0.0%
 • Arya

  Votat: 0 0.0%
 • Hera

  Votat: 3 6.5%
 • Lovely

  Votat: 0 0.0%
 • Arfenilla

  Votat: 1 2.2%
 • Soulmind

  Votat: 3 6.5%
 • Vajza

  Votat: 14 30.4%
 • Elle

  Votat: 1 2.2%
 • Landa 1

  Votat: 0 0.0%

 • Totali i votuesve
  46
 • Poll closed .
Tani do ndjek rregullin sipas vajzes dhe do votoje tre kandidatet që per mua meritojne te jene miss kete pranvere jo te zakonshme.

Ne radhe te pare per mua miss nuk se perfaqeson vetem një kukull që rri aty bukur te vitrina si dicka e pa jete që vec bukurise nuk se te jep/ ndjelle dicka me shume. Them se miss duhet te kete edhe një personalitet te fuqishem, luftarake dhe një një formim intelektual te kenaqshem.

Kjo çfarë thash nuk dmth. që forumi nuk ka te tilla perkundrazi ka shume sa e ke mjafte veshtire per te vendosur.

Per miss mendova te votoja @elle, @NGU, @Vajza apo @Vie por kesaj radhe do i ndeshkoje me vote. Me aq sa kam pa kan premisat e nevojshme por une kryesisht i kam pa neper tema kshu ad hoc (tema ditore). Tani ose une si kam percjelle ato si duhet ose ato nuk se jane kyq ne tema ku nga debati i tyre munde te nxjerresh dicka me shume.

Meq frekuantoj me vite them se vota ime kesaj radhe do te shkoje per tre zonja që ketej kane rezistuar me vite, kane reflektuar, kane debatuar duke levruar ne mjafte tema dhe them se kane mbajtur, ne pergjithesi, një qendrim parimor duke treguar dhe formesim që te kesh lakmi. Kete vit vota ime shkon per;

@Soulmind
@DeliriumMind
@Legally_Sweet


Tema "Anetaret e Vitit" hapet ne fundvit.

Kjo thjesht eshte nje teme argetuese "bukurie fizike virtuale" , jo shpirti, madje as nostalgjie dhe aq me pak parimesh :p lol
 
Redaktimi i fundit:

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Tani do ndjek rregullin sipas vajzes dhe do votoje tre kandidatet që per mua meritojne te jene miss kete pranvere jo te zakonshme.

Ne radhe te pare per mua miss nuk se perfaqeson vetem një kukull që rri aty bukur te vitrina si dicka e pa jete që vec bukurise nuk se te jep/ ndjelle dicka me shume. Them se miss duhet te kete edhe një personalitet te fuqishem, luftarake dhe një një formim intelektual te kenaqshem.

Kjo çfarë thash nuk dmth. që forumi nuk ka te tilla perkundrazi ka shume sa e ke mjafte veshtire per te vendosur.

Per miss mendova te votoja @elle, @NGU, @Vajza apo @Vie por kesaj radhe do i ndeshkoje me vote. Me aq sa kam pa kan premisat e nevojshme por une kryesisht i kam pa neper tema kshu ad hoc (tema ditore). Tani ose une si kam percjelle ato si duhet ose ato nuk se jane kyq ne tema ku nga debati i tyre munde te nxjerresh dicka me shume.

Meq frekuantoj me vite them se vota ime kesaj radhe do te shkoje per tre zonja që ketej kane rezistuar me vite, kane reflektuar, kane debatuar duke levruar ne mjafte tema dhe them se kane mbajtur, ne pergjithesi, një qendrim parimor duke treguar dhe formesim që te kesh lakmi. Kete vit vota ime shkon per;

@Soulmind
@DeliriumMind
@Legally_Sweet
Kittrra flm per voten, por per mua duhet te hapet nje konkurs per misset 1 e 50 me duar perpjete qe te kualifikohem ?
 

DeliriumMind

Set yourself free ? change can be good.
Tema "Anetaret e Vitit" hapet ne fundvit.

Kjo thjesht është një teme argetuese "bukurie fizike virtuale" , jo shpirti, madje as nostalgjie dhe aq me pak parimesh :p lol
Po rri mi ti rri
Se kitrra me mban mend kur peshoja 55 kg me flok te lagura ????
 

Katil

Antarë i Respektuar
A sdi a te ngushellohem me kete që sapo the apo jo ?
O mendja më e bukur o konstrukti më i bukjuuurrrr? kto pjeshkat delikate që konkurojn për miss kan konstrukt delikat:p N.Ndoka filozof
 

Katil

Antarë i Respektuar

Katil

Antarë i Respektuar

Katil

Antarë i Respektuar
nuk nevoje ashtu une votova me zemer shpirt vajza nga moralli respekt une der ne vdekje e mbeshtetes vajza
Un i thes milli doja??
 
Top