Miss i forumit.

Miss i forumit

 • Nevertiti

  Votat: 3 6.5%
 • Senseo

  Votat: 3 6.5%
 • Monique

  Votat: 3 6.5%
 • Ledia

  Votat: 5 10.9%
 • Nicktjeter

  Votat: 2 4.3%
 • Ngu

  Votat: 9 19.6%
 • Bebw

  Votat: 9 19.6%
 • Endrra

  Votat: 2 4.3%
 • Vie

  Votat: 3 6.5%
 • Deliriummind

  Votat: 2 4.3%
 • Didi

  Votat: 2 4.3%
 • Legally_sweet

  Votat: 3 6.5%
 • Marla

  Votat: 3 6.5%
 • Alesia

  Votat: 6 13.0%
 • Mayada

  Votat: 1 2.2%
 • Amara la Negra

  Votat: 7 15.2%
 • Ivy

  Votat: 1 2.2%
 • Sensual

  Votat: 1 2.2%
 • Jana80

  Votat: 1 2.2%
 • Robin

  Votat: 0 0.0%
 • Tironcja

  Votat: 0 0.0%
 • Dorina

  Votat: 7 15.2%
 • Sofia

  Votat: 0 0.0%
 • Arya

  Votat: 0 0.0%
 • Hera

  Votat: 3 6.5%
 • Lovely

  Votat: 0 0.0%
 • Arfenilla

  Votat: 1 2.2%
 • Soulmind

  Votat: 3 6.5%
 • Vajza

  Votat: 14 30.4%
 • Elle

  Votat: 1 2.2%
 • Landa 1

  Votat: 0 0.0%

 • Totali i votuesve
  46
 • Poll closed .

Arditi0007

Love&Love
Nuk kam votuar njeren ketej, per dy arsye;

1.Nuk besoj ne femer te bukur
2.Nuk besoj ne femer te shemtuar

'E bukura' per mua eshte 'e shemtuara' per tjetrin dhe ansjelltas, ndaj shija e njeriut nuk eshte e kufizuar. Me keqardhje.

Ju faleminderit.
 

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
Hajde ketu ti @Vajza paksa ta kam inatin qe me “luaje” syrin te tjereve kur ishim bashke çift 😂😂
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Lene per Bajram shpallne
 

Arditi0007

Love&Love
Nuk kam votuar njeren ketej, per dy arsye;

1.Nuk besoj ne femer te bukur
2.Nuk besoj ne femer te shemtuar

'E bukura' per mua është 'e shemtuara' per tjetrin dhe ansjelltas, ndaj shija e njeriut nuk është e kufizuar. Me keqardhje.

Ju faleminderit.

Habitem si nuk kam marre me shume pelqime ketu.

Sidoqofte, s'dua te bej si @Ridexxx.... Ndjese @Ridexxx qe te perdora nofken.....
 
Top