• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Meme nga duart e anetareve.

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Mogli

Milf hunter in progress !!! :D
S'ka gje se eshte mesuar Tigri ta bejne vella, ja u shtua e nje moter ne pemen e familjes virtuale :p
Chacho une thashe se po thua eshte tiger number one for milfs e shif ca lexoj.....me xhgunjeve chachu hahahahahhaha
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top