• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Melankoli nga Albert György

jana80

Super Moderator
Staf në FV.AL
po kjo flet vete Abis....
koka eshte e varur dhe shpatullat jan te ulura duart e kryqezuar dhe kembet te lena pa pike kujdesi por ne pozicion ku arocentro mban peshen e trupit...peshen e asaj qe ndjen mbi shpatulla.. dhimbjen...
njekohesisht aty ku jan organet vitale eshte bosh...
bosh ne zemer..pa rrahje..
bosh ne mushkeri..pa fryme
koken e mbushur plumb.. .. mendime.. peshe..te vogel ne porpocion me trupin qe njekohesisht mun te ngjaj si nje pike qe po bie.. nga rrethi i drites.. nje pike e zeze ne mos jetes qe vazhdon per rreth..
kembet sjan lineare jan te sfashuara ..nga ecja lodhja largesia.. nga pamndesia ti ve ne funksion??
ne krahun e dx te fotos ne krh eshte imazh femre???
branx i shkrire qe te le shenj....
 
Top