Me 336 dhoma dhe 18 kate/ Ky është hoteli ‘nëntokësor’ 225 mln dollarësh i ndërtuar në një gurore (FOTO)

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Me 336 dhoma dhe 18 kate/ Ky është hoteli ‘nëntokësor’ 225 mln dollarësh i ndërtuar në një gurore (FOTO)

nf14.jpg


Hoteli më i ri dhe shumë luksoz është hapur në Kinë, por e veçanta qëndron se ai është ndërtuar në një gurore.


Me 336 dhoma, Hoteli Interkontintal i Wonderland i Shangait është hapur së fundmi pas 10 vjetësh pune ndërtuese.

Me 18 kate, nga të cilat 16 janë nën sipërfaqen e tokës, ndërsa dy janë nën ujë hoteli është një perlë e vërtetë e arkitekturës.

ndr.jpg


nf-2.jpg


nf1-2.jpg


nf2.jpg


nf3.jpg


nf4.jpg


nf5.jpg


nf6.jpg

nf7.jpg

nf8.jpg


nf9.jpg


nf10.jpg


nf11.jpg

nf12.jpg


nf13.jpg

nf13.jpg

b;gazeta,shqip
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
(y):love:
Bukur...
 
Top