• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Mbyllet numërimi në njësinë 5, Majko: Diferencë e thellë

cent

Banned
TIRANث- Përfundon numërimi në gjashtë kutitë e fundit të mbetura në njësinë numër 5 në Tiranë.
Në mbyllje të procesit, kandidati për deputet i Tiranës, Pandeli Majko, në krye të simpatizantëve ka deklaruar se diferenca e votave të PS me PD ka qenë e thellë, rreth 10 mije vota me shume se PD.
/Panorama
 
Top