• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Mallko antarin mesiper!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

NGU

Karma has no menu, you get served what you deserve
Fillofte nje shi andej ku je ti, qe te ndalet muzika:p
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top