• Mirësevini tek Forumi Virtual

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diksutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti.

    Regjistrimi është plotësisht falas në komunitetin tonë, pasi të regjistrohesh do të gëzosh shumë të drejta si të japesh mendimin tënd në një diskutim, të hapësh një diksutim tëndin, të komunikosh me anëtarët e tjerë të komunitetit në mënyrë private, të marësh pjesë dhe të votosh në konkursin e poezisë dhe të fotografisë dhe shumë opsione të tjera... duke përdorur mënyrën më të thjeshtë dhe të sigurtë për tu rregjistruar
    GOOGLE Microsoft Yahoo

    Për cdo problem mos hezitoni të na " KONTAKTONI ".

Majdanozi, ja arsyet pse duhet ta përdorni

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
Vendndodhja
Pertej Horizontit
Majdanozi, ja arsyet pse duhet ta përdorni



Rolina Naço, dietologe

Majdanozi është një bimë e paçmueshme për shumë arsye.

Ndihmon në fuksionin e veshkave për shak të efekteve diuritike që ka
Ndihmon në balancimin e hipertensionit arterial

Na ofron shumë fibra dhe një shumëllojshmëri të pasur me vitamina dhe minerale. Ka vlera ushqyese: majdanozi ka vitamina A, C dhe në sasi të vogla, disa komplekse B (B1, B2, B3 dhe B6) kalcium dhe pak magnez dhe kalium.

Na pasuron edhe në shije të gjitha gatimet tona, si salca të ndryshme, në pastat, mishin, peshku etj.

Shënim:

– Majdanozin duhet ta presim në copëza të vogla para se ta konsumojmë në mënyrë që të përthithim sa më shumë nga vlerat ushqyese

– Në gatime duhet ta shtojmë në fund në mënyrë që të mos humbasë vlerat!

b;thealbanian
 
Top