• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

LZHK: Sistemi i ri zgjedhor, nuk solli avancim te standardeve

xxl

IT Professional
Dashamir Shehi, pjese e koalicionit "Poli i Lirise", theksoi ne mesdite gjate nje konference per shtyp, se sistemi proporcional rajonal i aplikuar ne zgjedhjet e 28 qershorit nuk solli avancim te standardeve. Kryetari i LZHK-se ne komunikimin e sotem me gazetaret u shpreh kritik ndaj Kodit Zgjedhor, i cili e ndau Shqiperine 'cika-cika', duke prodhuar realitete politike lokale dhe duke tentuar drejt bipolarizimit. "Rezultati eshte ky qe eshte, pothuajse i barabarte, por Shqiperia ka nevoje per nje stad tjeter per te prodhuar zgjedhje realisht te lira e te ndershme", theksoi kryetari i LZHK-se. Nga rezultatet e deritanishme te publikuara nga KQZ, koalicioni 'Poli i Lirise' ka fituar 1.81% te votave ne shkalle vendi.
 
Top