• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ligji i Lekes i ka ruajtur shqiptaret nga Bibla e Ku’rani.

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
Ligji i Lekes i ka ruajtur shqiptaret nga Bibla e Ku’rani.”Feja e shqiptarit eshte shqiptaria.” ( Pashko Vasa ) Kanuni i Leke Dukagjinit ne realitet eshte Ligji me i larte qe vjen nga koha e Aleksandrit -Leka i madh.

Kanuni i Leke Dukagjinit e deshmon me se miri se shqiptaret nuk jane ndikue nga asnji norme e rregulle qe te tjeret jane mundue me i nenshtrue permes Bibles apo Ku’ranit.

Shqiptaret ne shpirt jane besimtar, por jo Fetar. Shqiptaret perkunder te gjitha menyrave qe per mija vjet eshte ba gjenocid vetem e vetem per me i tjetersue nga identiteti i vete qe jane pasardhes te Pellazgve – Ilirve.

Krejt keto komplote jane te projektueme nga ata qe e predikojn Biblen e Kuranin, e ekzektues jane kan vet shteti qe ka marr bekimin nga keto qendra qe predikojn Fen e urdherojn me asimilue e me zhduk fizikisht Kombin shqiptar.

Per me u bind se kush eshte shqiptar ne ADN- mjafton me ia perkujtue fjalen e fundit Kanunin e Leke Dukagjinit. Ligji i Lekes e Kanuni i Leke Dukagjinit i ka ruejt shqiptaret nga Bibla e Ku’rani.-

Nga Sami pireva
 
Top