• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Liderë të djathtë e të majtë, të bashkuar nga… reçipetat

Didi

C'est la vie.
Staf në FV.AL
Ronald Regan dhe Fidel Castro janë udhëheqësit politikë të krahëve të ndryshme që janë “bashkuar” për një reklamë reçipetash.

Firma braziliane e të brendshmeve ‘Hope’ ka nxjerrë në treg një linjë të re nën sloganin “E djathta dhe e majta, të bashkuara”.

Në postera duket edhe e djathta Margaret Thatcher së bashku me të majtin Che Guevara të vizatuar në gjoksin e një modeleje.


Në një imazh tjetër shihet ish-presidenti amerikan George Bush së bashku me ish-presidentin e Venezuelës Hugo Chavez.

Top Channel
 
Top