Libri "Mendime te Maskuara" tashme ne treg !

Dale se bera ca llogari.
Me dergoi nje miku im mbreme 50 pound.
Kursi i bankes se Shqiperise:

50x135.5=6775 leke.
6775/700=9.6785714 libra.

Qe do te thote: 9 vetave do ua dhuroj une librin dheeeeeee...

...me ngelen 475 leke per dreka darka me @WxP kur te vije ne Shqiperi.
 
Dale se bera ca llogari.
Me dergoi nje miku im mbreme 50 pound.
Kursi i bankes se Shqiperise:

50x135.5=6775 leke.
6775/700=9.6785714 libra.

Qe do te thote: 9 vetave do ua dhuroj une librin dheeeeeee...

...me ngelen 475 leke per dreka darka me @WxP kur te vije ne Shqiperi.
Fiks per byreqe llalle te dalin lol
 
Dale se bera ca llogari.
Me dergoi nje miku im mbreme 50 pound.
Kursi i bankes se Shqiperise:

50x135.5=6775 leke.
6775/700=9.6785714 libra.

Qe do te thote: 9 vetave do ua dhuroj une librin dheeeeeee...

...me ngelen 475 leke per dreka darka me @WxP kur te vije ne Shqiperi.
Adresen dergoji hallos dhe shto te kursi shqiperise edhe evrot e mia.
 
Mos caj koken hallo, une te solla gjithe ate dash me gjithe ato...
...leshra dmth, jo me per 700 leka.
Kur te vish ne Shqiperi e ke ke une librin.
I fusim edhe i te lexume kshu per qef bashke lool
Serio e ke vitin tjeter ? Opo te jap dyfish vetem ma jep nje ( liber) ?
 
Top