Libri "Mendime te Maskuara" tashme ne treg !

Tani duhet bere dhe promovimi i librit😝ka rastin te takoj shumicen e antarve legjenda🤣se ka plas cdo here tu kerku takim😝

ps..kta donatoret sikur te ishin edhe icik shpirt mir😝te pakten atyre se kan dergu shkrimet te jen per ta gratis libri🤔😜
 
Tme kishe thene me pare oj hallo qe te paskan ra breket mas librit nuk do refuzoja me vu emrin ke donatoret por do kisha kerku te vendosnit "Fabrika e trikotazhit korçë, in loving memory per breket e hallos."🤣
Nipce ate plasmasin e Lushnjes jarebi lool
 
Kam edhe une nje urim tani qe gjithcka u finalizua, e jo per veten sigurisht.... :)
Per te gjithe ju qe besuat ne kete enderr dhe ofruat mbeshtetjen tuaj ne te gjitha format e mundshme.
Duke filluar nga ajo financiare ,pa te cilen ky liber sigurisht do kish mbetur nje enderr
Duke vazhduar me perpikmerine e krijuesve , ideve teper kontemporane mbi ate cka sot eshte e jona
Te gjithve faleminderit

Por dua te bej edhe nje falenderim te vecante @WxP i cili besoi ne mua :)
Miqve te mi qe ndonjehere kur acarohesha dhe me vinte te lija gjithcka , me çokisnin koken
Si dhe nje falenderim per te gjithe skeptiket , ata qe ndoshta paten te drejten e tyre mos besonin ,por qe ishin stimul per mua . Tek fjalet e tyre gjeja forcen per mos ndalur!
Faleminderit dhe heren tjeter zgjidhni noi tjeter lool
 
Top