• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Libri i fundit

Drejtori

Ju hengert Karanovirusi te tenave....🤪🤪
Ky vlla ca nuk ka brenda, ka nje shumellojshmeri dhe larmishmeri virtuale qe te le pa fjale, me pak fjale eshte si nje manual, thesar I paçmueshem i virtualitetit dhe smeundjeve periodike virtuale!
Ti Po na thu ta lexojme e te mbetemi me pasoja te parikuperushme si ca qe i kane e i kane...:) heq dore.

Do rilexoj per here te 11 “ditarin e pushkinit” me mire.:)
 

Frank

1+1=3
Ti Po na thu ta lexojme e te mbetemi me pasoja te parikuperushme si ca qe i kane e i kane...:) heq dore.

Do rilexoj per here te 11 “ditarin e pushkinit” me mire.:)
Lexo ç’te duash, gjitha rruget çojne ke “Tregalle” ktu ke per te ardh prape. :p
 
Top