• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Libri i fundit

Didi

C'est la vie.
Staf në FV.AL
Kam filluar qind romane dhe asnjerit si kam dhene fund.

Ndersa lexova nje te Rupi Kaur (po kjo nuk quhet se poezi jane).


Ps. Mon, nje sme pelqente, te tjetri sme pelqente qe ishe ne det. lol plus plus, nuk pash ata te mit
 

Frank

1+1=3
Vetem me xhinde moj jete se kemi trauma nga leximet e meparshme... lol lol
Ky vlla ca nuk ka brenda, ka nje shumellojshmeri dhe larmishmeri virtuale qe te le pa fjale, me pak fjale eshte si nje manual, thesar I paçmueshem i virtualitetit dhe smeundjeve periodike virtuale!
 
Top