Libri i fundit

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P
Apelimi është një histori tronditëse e kohës sonë, që tregon për intrigën politike dhe juridike...Dhe se si luaje. Me jeten e njerzve te varfer dhe se sa te pa fyqishem jan kta njerez perball ktyre fenomeneve ....
show_logo.jpeg
 

Electra

Lart atje mbi re …🥀
Me ne fund mbas dy muajve e perfundova librin e 4 dhe sot do vazhdoj te 5 e 7 serive me libra te “7 motrave” (ps 2 muaj mu desh te mbaroja librin e fundit se po harxhoj shum shum koh ne internet 😬 ) image.jpg
 
Top