• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Librazhd, ndërpritet numërimi shoqërohen komisionerët e LSI

WxP

Antarë i Respektuar
IBRAZHD - Procesi i numërimit është ndërprerë në Vendin e Numërimit të Votave në Librazhd. Sipas raportimeve të bëra nga gazetari i Tv “A1 Report”, Andi Qosja, komisionerët e Partisë “Lëvizja Socialiste për Integrim” janë shoqëruar në komisariat, ndërkohë që ende nuk dihen shkaqet. Korrespondenti ynë, thotë se jashtë kësaj KZAZ-je, ndodhen shumë simpatizantë të Partisë Demokratike.

Redaksia Online (e.s./magshqiptarja.com)
 

Attachments

Top