Lexoje para se te postosh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Jeta

Anëtar i Respektuar
Ditet e fundit jemi deshmitar te nje "mode" ku secili i jep te drejte vetes te dal jashte teme (tek nenforumi i feve), duke ofenduar e share "secilin"!

Qe te mos kemi probleme te metutjeshme duhet te mendoni mire para se te shkruani tek nenforumi i feve:

1. Asnje nuk ka te drejte te shaj, ofendoje e te ngacmoj tjetrin, sepse i perket fese se kunder me fene e tij!
2. Asnje nuk ka te drejte te bej propagande fetare!
3. Asnje nuk ka te drejte te vej paralele mbi fete, jo feja ime me e mire, e jotja me e keqe!
4. Asnje anetare i nje perkatesie fetare nuk ka te drejte te hap tema me tematike ofendimi ndaj perkatesise se kunder me te veten!


Cdo shkelje e ketyre pikave, con ne marrjen e masave sic jane: perjashtimi nga tema, ulja e pikeve (qe con ne perjashtim nga forumi) dhe me e keqja perjashtim direkt!!!

Ju lutemi, mos na sjellni ne pozite te palakmueshme per marrjen e masave!

Flm per mirekuptim.
Me respekt,
Stafi i FV-se.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top