• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ky eshte njeriu real prej te cilit u frymezua "Shrek"

Ky është njeriu real prej të cilit u bë figura e personazhit të filmit shumë të preferuar vizatimor “Shrek”(Sëmundja e rrallë që shkaktonte rritjen e kockave në disa forma të pazakonta)
r-2-1.jpg


Personazhi më i njohur i filmave vizatimorë dhe fitues i disa çmimeve, është frymëzuar nga një person i vërtetë.


Ai quhet Maurice Tillet dhe kur ishte rreth të njëzetave, iu zhvillua një sëmundje e rrallë që shkaktonte rritjen e kockave në disa forma të pazakonta.
Ndjenja e refuzmit nga qyteti i tij i lindjes në Francë, e bëri Maurice të zhvendosej në SHBA dhe atje u bë një mundës i famshëm profesionist.

rr-3-449x600-1.jpg


/Agjensia e Lajmeve Sot News/
 
Top