• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ky është kuptimi i llogove për markat AUDI, BMW dhe Mercedes

Arfenilla

Themelues i Forumit
Të gjithë kemi vetura të tipit Audi, Mercedes dhe BMW. Mirëpo a e keni ditur kuptimin e llogov të tyre ose emrin.
Sovrani.info ju sjell kuptimin e llogove të këtyre tri kompanive,4 rrathët e Audisë përfaqësojnë 4 kompanitë themeluese.
E para nga e majta përfaqëson Audinë, e dyta DKW, e treta Horch dhe e fundit WANDERER


Ylli i Mercedesit tregon dominimin e kësaj kompanie në tokë, det dhe ajër si në kualitet ashtu edhe në stil.BMW ( Bayerische Motoren Werke) paraqet helikat e bardha të airoplanit të cilat duken se po e qajnë qielli
 
Top