Kush i mbeshtetet Zotit, Ai i mjafton atij"(65:3)

Ndonese gjate jetes do te te mbyllet cdo dere qe mund te duash te hapesh, do te te largohet cdo person qe do doje t'a kishe afer, apo edhe pse mund te jesh e rrethuar nga plot vete, por serish nuk ta falin qetesine qe ti ke nevoje. Te kesh frike edhe te tregosh dicka te bukur tenden dikujt, nga frika se do e gllaberojne dhe prishin gjithcka. Te jesh mes nje labirinthi e te mos gjesh dot dalje?!
Atehere dorezoje zemren dhe ceshtjen tek Zoti. Ai do te te hape mijera dyer dhe dritare te reja te cilat nuk i kishit menduar. A nuk jeni gjendur shume here ne mes te tunelit, rrethuar ne terr, dhe ashtu papritmas nje drite eshte ndezur?!
Nuk eshte e lehte te besosh dicka te cilen nuk e ke pare akoma, te perballosh dallget e forta qe te perplasin ne breg, te mos frikesohesh kur ka stuhi e shtrengate. te mos trishtohesh nga miresia e vdekur. Por sa here te ndiheni ne buze te gremines, ne fijen e fundit te shpreses, ne shtrengimin e fundit te litarit i cili ju mban te mos shkeputeni, kujtoni Zotin. Kujtojini vetes fjalen e Tij: "Kush i mbeshtetet Zotit, Ai i mjafton atij"(65:3) Besimi tek fuqia e Tij, thyen cdo pamundesi, hap cdo rruge, largon cdo barriere!

Capturegd.JPG

p.s. Jave te mbare!
 
Ndonese gjate jetes do te te mbyllet cdo dere qe mund te duash te hapesh, do te te largohet cdo person qe do doje t'a kishe afer, apo edhe pse mund te jesh e rrethuar nga plot vete, por serish nuk ta falin qetesine qe ti ke nevoje. Te kesh frike edhe te tregosh dicka te bukur tenden dikujt, nga frika se do e gllaberojne dhe prishin gjithcka. Te jesh mes nje labirinthi e te mos gjesh dot dalje?!
Atehere dorezoje zemren dhe ceshtjen tek Zoti. Ai do te te hape mijera dyer dhe dritare te reja te cilat nuk i kishit menduar. A nuk jeni gjendur shume here ne mes te tunelit, rrethuar ne terr, dhe ashtu papritmas nje drite eshte ndezur?!
Nuk eshte e lehte te besosh dicka te cilen nuk e ke pare akoma, te perballosh dallget e forta qe te perplasin ne breg, te mos frikesohesh kur ka stuhi e shtrengate. te mos trishtohesh nga miresia e vdekur. Por sa here te ndiheni ne buze te gremines, ne fijen e fundit te shpreses, ne shtrengimin e fundit te litarit i cili ju mban te mos shkeputeni, kujtoni Zotin. Kujtojini vetes fjalen e Tij: "Kush i mbeshtetet Zotit, Ai i mjafton atij"(65:3) Besimi tek fuqia e Tij, thyen cdo pamundesi, hap cdo rruge, largon cdo barriere!

Shiko fotografinë 1934015

p.s. Jave te mbare!

Si puna e valëve të celularit.
Askush nuk i sheh por vjen momenti kur celulari ja bën cërrr 😁
 
Top