Kur engjëjt duan të paralajmërojnë apo të kujtojnë diçka, të dërgojnë këto shenja.

VIP

V.I.P
Screen-Shot-2018-02-12-at-22.09.26-1024x650.jpg
Engjëjt janë mbrojtësit dhe udhëheqësit tanë. Ata janë shpirtra hyjnorë të dashurisë dhe dritës që punojnë me ne për të na ndihmuar përgjatë jetës sonë. Engjëjt mbrojtës janë unikë për çdo person; secili prej nesh ka engjëjt e vet. Për disa njerëz mund të jetë vetëm një, ndërsa për disa të tjerë mund të jenë disa; dhe secili mund te kërkojë të ketë më tepër engjëj pranë vetes, nëse e ndjen të nevojshme. Ata e respektojnë vullnetin tënd të lirë dhe nuk do të ndërhyjnë në jetën tënde, për aq kohë sa nuk e kërkon ti një gjë të tillë, apo për aq kohë sa jeta jote nuk është në rrezik.
Kur ti kërkon për udhëheqjen e tyre, engjëjt e tu do të komunikojnë nëpërmjet ndjenjave të tua të zgjuara, ose nëpërmjet mënyrave të tjera të shumta.
Kur je duke u ndjerë i pasigurtë për një vendim, mund t’u kërkosh atyre një shenjë për të konfirmuar ndjenjat e tua. Shenjat prej engjëjve na ndihmojnë të ndiejmë një lidhje direkte që do të rrisë intuitën tonë dhe do të na japë besimin e duhur për të ecur përpara.
Nëpërmjet shenjave të tyre, engjëjt na udhëheqin edhe në rrugë delikate gjatë gjithë kohës, sidomos kur kanë nevojë për vëmendjen tonë.
Engjëjt i njohin dëshirat, ëndrrat, ndjenjat e vërteta, frikërat, të metat, pikët tona të forta dhe ato të dobëta. Ata njohin personin e vërtetë që ne përfaqësojmë : si një shpirt dhe si një qenie njerëzore. Përmes kësaj lidhjeje unike, së bashku me energjinë e dashurisë së tyre pa kushte, Engjëjt na kuptojnë ne në një mënyrë shumë të thellë dhe plot kuptim. Ata na japin udhëheqje, frymëzim, për të na ndihmuar të krijojmë ëndrrat tona. Në momentin që ne kërkojmë ndihmën e tyre, ata fillojnë e komplotojnë për ne, duke na vendosur ne në mendjen e personave që mund të na ndihmojnë në problemin që kemi.
Ka shumë mënyra apo shenja përmes të cilave ata vijnë në komunikim me ne dhe këto janë të ndryshme për individë të ndryshëm, si dhe për situata të ndryshme. Kur Engjëjt duan të fitojnë vëmendjen tënde, të të paralajmërojnë, apo të të kujtojnë diçka, ka disa mënyra të njëjta se si ata e fitojnë vëmendjen tonë.
Këtu janë 5 shenja nga engjëjt e tu që nuk duhet t’i injorosh (dhe pse):
Screen-Shot-2018-02-12-at-22.10.37-1024x550.jpg

1.Zilja në vesh.
Llojet e tingujve në veshë (toni dhe varieteti është i ndryshëm për çdo person) janë një mënyrë shumë e zakonshme sesi engjëjt vihen në kontakt me ne. Kuptimi mund të jetë për siguri, për t’ju bërë të kuptoni se engjëjt e tu janë afër dhe në dispozicionin tuaj për t’ju bërë të ndiheni mire dhe për t’ju ndihmuar. ثshtë gjithashtu një shenjë e konfirmimit; çdo gjë që ju jeni duke thënë, ose duke menduar në momentin e një zileje ose tingulli intens ku ju mund edhe të ndjeni presion në veshin tuaj, është diçka e rëndësishme. Në këtë rast, engjëjt e tu janë duke të kërkuar t’i kushtosh vëmendje, ju jeni në rrugën e duhur me intuitën tuaj.

2.Numri 11.
Numrat janë një gjuhë universale dhe engjëjt i përdorin ato për të komunikuar. Sekuencat e përsëritura të numrit kanë një mesazh, në varësi të numrit ju jeni duke parë. Ka shumë libra lidhur me këtë temë, “Numrat e Engjejve” nga Doreen Virtue është një mënyrë e mirë për të filluar. Numri 11 në veçanti është një shenjë me shumë kuptime, dhe që engjëjt e dërgojnë pa pushim, kur ata kanë nevojë për të thënë diçka. 11 është si një zgjim. Engjëjt e tu janë duke t’u përgjëruar që të “zgjohesh” ose shpirtërisht ose përballë një të vërtetë me të cilën jeni në mëdyshje për t’u përballur, por që e dini se është e vërtetë (si një marrëdhënie që ju duhet t’i jepni fund). 11 është gjithashtu tregues se duhet të tregoheni të ndërgjegjshëm. Kushtojini vëmendje për mendimet dhe fjalët tuaja, ju jeni duke krijuar realitetin tuaj.

3.Pendët.
Gjetja e një pendë të rastit është një shenjë e qartë nga engjëlli juaj mbrojtës për të pasur besim. Kjo është një siguri që gjithçka do të shkojë mirë dhe se ju nuk jeni vetëm. Kjo është një kujtesë për t’i kërkuar engjëjve tuaj ndihmë dhe udhëzime dhe të mos e luftoni vetëm një problem.
Screen-Shot-2018-02-12-at-22.11.07.jpg

4.Skifterët.
Një skifter është një simbol i intuitës. Engjëjt do të dërgonjë skifterët si një shenjë për të ndjekur instinktet tuaja, sepse intuita juaj në atë moment është absolutisht e saktë; edhe pse këndvështrimi juaj mund të ndryshojë nga ai i të tjerëve. Një skifter është një shenjë e fuqishme që të mos e injoroni atë që ju e dini se është e drejtë, është një paralajmërim për të shmangur problemet në të ardhmen.

5.Pleksi diellor.
Ndjeshmëria. Pleksi juaj diellor çakra (e vendosur nja dy inç mbi kërthizën tuaj) është shumë e ndjeshme ndaj energjisë; kjo është arsyeja pse intuita juaj është quajtur edhe “instinkt i brendshëm”. Engjëjt e tu dërgojnë ndjesi në këtë zonë për t’ju tërhequr vërejtjen kur diçka nuk është mjaftueshëm e drejtë. Kjo mund të ndjehet si një e përzjerë, shtrëngimi, flutur, dhe madje edhe si një siklet i vogël. Mos i injoroni këto ndjenja. Kushtojini vëmendje asaj që po ndodh dhe kohës kur ajo gjë po ndodh. Për shembull, në qoftë se ju ndjeni përzierje çdo herë që ju jeni rreth një personi të caktuar, që është një shenjë se diçka nuk po shkon si duhet dhe ju duhet të jeni të vetëdijshëm dhe të veproni në përputhje me rrethanat (si për shembull ta shmangni të qenit vetëm me këtë person). / Bota.al
 

Attachments

 • Screen-Shot-2018-02-12-at-22.09.26-1024x650.jpg
  Screen-Shot-2018-02-12-at-22.09.26-1024x650.jpg
  52.3 KB · Shikime: 0
 • Screen-Shot-2018-02-12-at-22.10.37-1024x550.jpg
  Screen-Shot-2018-02-12-at-22.10.37-1024x550.jpg
  35.4 KB · Shikime: 0
 • Screen-Shot-2018-02-12-at-22.11.07.jpg
  Screen-Shot-2018-02-12-at-22.11.07.jpg
  108.2 KB · Shikime: 0
Top