• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Kujt nga Forumit do i jepnit shpulla ose dajak?

Ivy

IMPOSSIBLE??? The word itself says “I’M POSSIBLE “
@iva-s. Nja dy shpulla te embla sa per provokuar ca ndjenja me temperature te larte ;)
Epo shoke qe te te jap shpulla,pike e zeze,qofsh ti qe je.
(Shaka se e di bindshem qe ti ben shaka):p
 

Barnaba

Antarë i Respektuar
Epo shoke qe te te jap shpulla,pike e zeze,qofsh ti qe je.
(Shaka se e di bindshem qe ti ben shaka):p
As faleminderit s'di te thuash... :(
Nuk e di pse lodhem kote me ty! Ti kenaqesh me shpullat e mia provokuese, ndersa une s'perfitoj gje vecse nje dhimbje te lehte te dora... S'duhet te bej me sakrifica te tilla - s'te prek me fare me dore!
Heren tjeter me kamzhik!
 
  • Disslike
Reactions: Ivy
Top