• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Kujt nga Forumit do i jepnit shpulla ose dajak?

Lauri

Anunnak
Loverboy, kisha me ja dhanë një hu sa ta mbante mend gjithë jetën.
Hoxha i forumit që deri dje propagandonte moral si i terbuar, sot qënka shndërruar ne don zhuan.
Mirëserdhe në ferr, në botën e mekatarëve.
 
Top