• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ku do deshironit te ishit ne keto momente...?

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVer
Te puna jeme .ne jeten normale qe beja cdo dite.ne rrumujen e parkimit qe beja nade .ufff ne u ankosha ma lypsha sy me pa..po me mbyt kjo e mbyllura ne shpi 🙄
 
Top