• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ku do deshironit te ishit ne keto momente...?

Arfenilla

Themelues i Forumit
ku ta mban me shku tani se..cdo vende me frik po jetojn..prite kur vin gjith tek ne..meqe jemi vend pa grip.
 
Top