• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Kryesocialisti: Zhvleftesimi sistematik i procesit, te ndalohet

xxl

IT Professional
Lideri i selise roze, Edi Rama, beri dje thirrje per ndalim te zhvleftesimit sistematik te procesit te numerimit te votave. "Une deshiroj qe me gjithe zhvleftesimin sistematik qe i eshte bere procesit nga nderhyrjet e vazhdueshme dhe nga trysnia sistematike e njerezve te erresires, te shoqeruar nga ministra e nga agjente krime te Ministrise se Brendshme, e nga sherbetore personale qe kryeministri i ka vendosur aty ne Ministrine e Brendshme, te marre fund", drejtoi thirrjen Rama.
 
Top