Krijimet e muajt maj 2017

Krijimet e muajt maj 2017


  • Totali i votuesve
    17
  • Poll closed .

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
Sa mire qe Eugjenerali dhe Bukuroshi na votojne nje shkrim dy here :p

Kisha per t'ju e thene pas rezultatit, por tani pak para vlen!

-E para, nga e di ti moj Monique se cila eshte poezia time?!

-E dyta, nga e di ti moj Nicktjeter se cila eshte poezia time?!

-E treta do t'ju trembe, po le ta leme fare...

Meqenese u zbulua poezia ime se cila eshte, t'ju them se as ato dy votat nuk vlejne sepse njera eshte e vendosur nga une ndersa tjetra eshte e dikujt qe ja thash se me cilen poezi mare pjese.

-Tani, qe te jete edhe konkursi me i drejte per heres tjeter, une kam kete propozim te cilin edhe kete do e kisha treguar pas rezultatit po ku te lini ju te marresh oksigjen e te leshosh dioksid karrboni...


---Mendoj se, per shmangjen e vetevotimit duhet kryer kjo gje:

-Nese pjesemarja permban 6 krijime (per shembull), aty ne sontazh duhet te jene 7 pika votimi.

-Pika e 7-te, do te kete 7 votime (vetem te krijuesve) dhe kjo pike te quhet "Koshi" sepse krijuesit pjesemares do te hedhin aty votat e tyre per t'u mos patur vetevotim dhe vota e tyre do te vleresohet me shkrim te cilin do t'ja postojne ne mp zhvillueses se konkursit (ne kete rast anetares jana80) direkt pas shfaqjes se krijimeve per aresyen se ne rast votimi te vonuar krijuesi nuk do votoje poezine qe nuk eshte e tija dhe per 1 vote fiton por do votoje ate me me pak vota.
Ndersa zhvilluesi i konkursit ne fund te rezultateve do te shfaqe ne copy cuote mesazhet private te derguara prej krijuesve pjesemares.

Pra, per mosvetevotim:

1) -Formuesi/ja i/e konkursit pervec numrit te krijimeve te hapi edhe nje pike votimi me emertimin "Koshi".
2) -Krijuesit pjesemares do te hedhin voten e "sontazhit" ("vleresontushit", "vleresimit") ne piken "Koshi" dhe vota e tyre do te quhet nepermjet mesazhit privat te derguar diten e hapjes se konkursit tek zhvilluesi i tij (ne kete rast te jana80).

...dy rregulla te thjeshta qenkan, vetem lajmerimin e njeri-tjetrit nuk mund te shmangim por gjithsecili eshte pergjegjes i veprimeve te tij.

-Te pakten "vetevotimi" shmanget dhe vleresimi behet me shoqeror.

...per ty Monique dhe ty Nicktjeter po pres pergjigjet ne ato 2 pyetjet qe bera me siper,,, nese mund t'i jepni!

-Faleminderit per mirekuptimin...


(ne fund te fundit nuk eshte e thena qe votimi i krijuesve te matet me mesazh privat, mund te votojne te paret fare mbi teme, mjafton qe te mos kryejn vete-votim.)
 
Redaktimi i fundit:

Abisi

offline✌
Kisha per t'ju e thene pas rezultatit, por tani pak para vlen!

-E para, nga e di ti moj Monique se cila eshte poezia time?!

-E dyta, nga e di ti moj Nicktjeter se cila eshte poezia time?!

-E treta do t'ju trembe, po le ta leme fare...

Meqenese u zbulua poezia ime se cila eshte, t'ju them se as ato dy votat nuk vlejne sepse njera eshte e vendosur nga une ndersa tjetra eshte e dikujt qe ja thash se me cilen poezi mare pjese.

-Tani, qe te jete edhe konkursi me i drejte per heres tjeter, une kam kete propozim te cilin edhe kete do e kisha treguar pas rezultatit po ku te lini ju te marresh oksigjen e te leshosh dioksid karrboni...


---Mendoj se, per shmangjen e vetevotimit duhet kryer kjo gje:

-Nese pjesemarja permban 6 krijime (per shembull), aty ne sontazh duhet te jene 7 pika votimi.

-Pika e 7-te, do te kete 7 votime (vetem te krijuesve) dhe kjo pike te quhet "Koshi" sepse krijuesit pjesemares do te hedhin aty votat e tyre per t'u mos patur vetevotim dhe vota e tyre do te vleresohet me shkrim te cilin do t'ja postojne ne mp zhvillueses se konkursit (ne kete rast anetares jana80) direkt pas shfaqjes se krijimeve per aresyen se ne rast votimi te vonuar krijuesi nuk do votoje poezine qe nuk eshte e tija dhe per 1 vote fiton por do votoje ate me me pak vota.
Ndersa zhvilluesi i konkursit ne fund te rezultateve do te shfaqe ne copy cuote mesazhet private te derguara prej krijuesve pjesemares.

Pra, per mosvetevotim:

1) -Formuesi/ja i/e konkursit pervec numrit te krijimeve te hapi edhe nje pike votimi me emertimin "Koshi".
2) -Krijuesit pjesemares do te hedhin voten e "sontazhit" ("vleresontushit", "vleresimit") ne piken "Koshi" dhe vota e tyre do te quhet nepermjet mesazhit privat te derguar diten e hapjes se konkursit tek zhvilluesi i tij (ne kete rast te jana80).

...dy rregulla te thjeshta qenkan, vetem lajmerimin e njeri-tjetrit nuk mund te shmangim por gjithsecili eshte pergjegjes i veprimeve te tij.

-Te pakten "vetevotimi" shmanget dhe vleresimi behet me shoqeror.

...per ty Monique dhe ty Nicktjeter po pres pergjigjet ne ato 2 pyetjet qe bera me siper,,, nese mund t'i jepni!

-Faleminderit per mirekuptimin...


Me rregull nuk lejohet te votosh krijimin tend..nqs votohet,atehere vota del e pa vlefshme!
 

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
Me rregull nuk lejohet te votosh krijimin tend..nqs votohet,atehere vota del e pa vlefshme!

Vetem se s'po na thua gje te re!

A kuptohet se kush kryhen vete-votim? -Jo!

Ndaj edhe une shfaqa mendimin me siper.
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Kisha per t'ju e thene pas rezultatit, por tani pak para vlen!

-E para, nga e di ti moj Monique se cila eshte poezia time?!

-E dyta, nga e di ti moj Nicktjeter se cila eshte poezia time?!

-E treta do t'ju trembe, po le ta leme fare...

Meqenese u zbulua poezia ime se cila eshte, t'ju them se as ato dy votat nuk vlejne sepse njera eshte e vendosur nga une ndersa tjetra eshte e dikujt qe ja thash se me cilen poezi mare pjese.

-Tani, qe te jete edhe konkursi me i drejte per heres tjeter, une kam kete propozim te cilin edhe kete do e kisha treguar pas rezultatit po ku te lini ju te marresh oksigjen e te leshosh dioksid karrboni...


---Mendoj se, per shmangjen e vetevotimit duhet kryer kjo gje:

-Nese pjesemarja permban 6 krijime (per shembull), aty ne sontazh duhet te jene 7 pika votimi.

-Pika e 7-te, do te kete 7 votime (vetem te krijuesve) dhe kjo pike te quhet "Koshi" sepse krijuesit pjesemares do te hedhin aty votat e tyre per t'u mos patur vetevotim dhe vota e tyre do te vleresohet me shkrim te cilin do t'ja postojne ne mp zhvillueses se konkursit (ne kete rast anetares jana80) direkt pas shfaqjes se krijimeve per aresyen se ne rast votimi te vonuar krijuesi nuk do votoje poezine qe nuk eshte e tija dhe per 1 vote fiton por do votoje ate me me pak vota.
Ndersa zhvilluesi i konkursit ne fund te rezultateve do te shfaqe ne copy cuote mesazhet private te derguara prej krijuesve pjesemares.

Pra, per mosvetevotim:

1) -Formuesi/ja i/e konkursit pervec numrit te krijimeve te hapi edhe nje pike votimi me emertimin "Koshi".
2) -Krijuesit pjesemares do te hedhin voten e "sontazhit" ("vleresontushit", "vleresimit") ne piken "Koshi" dhe vota e tyre do te quhet nepermjet mesazhit privat te derguar diten e hapjes se konkursit tek zhvilluesi i tij (ne kete rast te jana80).

...dy rregulla te thjeshta qenkan, vetem lajmerimin e njeri-tjetrit nuk mund te shmangim por gjithsecili eshte pergjegjes i veprimeve te tij.

-Te pakten "vetevotimi" shmanget dhe vleresimi behet me shoqeror.

...per ty Monique dhe ty Nicktjeter po pres pergjigjet ne ato 2 pyetjet qe bera me siper,,, nese mund t'i jepni!

-Faleminderit per mirekuptimin...


(ne fund te fundit nuk eshte e thena qe votimi i krijuesve te matet me mesazh privat, mund te votojne te paret fare mbi teme, mjafton qe te mos kryejn vete-votim.)

Me rregull nuk lejohet te votosh krijimin tend..nqs votohet,atehere vota del e pa vlefshme!
Ti Abis mos ia fut pordhes kot. Mund te votoje veten posi jo, por jo me dy emra kur eshte i njejti person.
Kete pergjigje te jap dhe ty Eugjeneral , asnjeri/asnjera si di shkrimet...pervec janes.

Taniiii besoj isha e qarte.
Ama ajo qe me pelqen me sh eshte ndershmeria e Jeteses :p
 

AnGeLiC

VIP
V.I.P
Me rregull nuk lejohet te votosh krijimin tend..nqs votohet,atehere vota del e pa vlefshme!

Mesa di une deri tani te pakten ka qene e lejueshme te votosh veten....!

Eugjeneral publikohen emrat e autoreve ne fund kur mbyllet konkursi,kshu qe kjo shihet nese dikush ka votuar krijimin e tij apo dicka tjeter!

Ps: Hyra qe hyra qe mos me terheq Souli veshin prap si heren e kaluar :p ,me pelqeu 5-sa TINGUJT E HESHTJES

Vota ime shkon per te...

Dhe dicka mundohuni pak te ndryshoni doren ne shkrim se jeni bere shume te kuptueshem disa...!
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Mesa di une deri tani te pakten ka qene e lejueshme te votosh veten....!

Eugjeneral publikohen emrat e autoreve ne fund kur mbyllet konkursi,kshu qe kjo shihet nese dikush ka votuar krijimin e tij apo dicka tjeter!

Ps: Hyra qe hyra qe mos me terheq Souli veshin prap si heren e kaluar :p ,me pelqeu 5-sa TINGUJT E HESHTJES

Vota ime shkon per te...

Dhe dicka mundohuni pak te ndryshoni doren ne shkrim se jeni bere shume te kuptueshem disa...!
Ku eshte problemi nese dikush kuptohet?

une them problemi do qendronte kur dikush do ndryshonte menyren e shkrimit per shkak te nje forumi
e te mos shprehe..cf realisht don e ndjen.
Kete e quaj problem une por me siguri eshte ceshtje perceptimi kjo e imja :)
 

Monique

With or Without u
Kisha per t'ju e thene pas rezultatit, por tani pak para vlen!

-E para, nga e di ti moj Monique se cila eshte poezia time?!

-E dyta, nga e di ti moj Nicktjeter se cila eshte poezia time?!

As ia kisha idene deri sa pashe ty qe voton veten dy here!
Dhe prape nuk dija asgje , thjesht dyshova!

Dhe ste akuzoi kush qe votove veten, por per faktin se je NJE PERSON me dy USER-a, gje qe nuk lejohet!

I qarte?!
 

Monique

With or Without u
Ku eshte problemi nese dikush kuptohet?

une them problemi do qendronte kur dikush do ndryshonte menyren e shkrimit per shkak te nje forumi
e te mos shprehe..cf realisht don e ndjen.
Kete e quaj problem une por me siguri eshte ceshtje perceptimi kjo e imja :)

do isha kurioze ...e gjen dot timen ti?
 

AnGeLiC

VIP
V.I.P
Ku eshte problemi nese dikush kuptohet?

une them problemi do qendronte kur dikush do ndryshonte menyren e shkrimit per shkak te nje forumi
e te mos shprehe..cf realisht don e ndjen.
Kete e quaj problem une por me siguri eshte ceshtje perceptimi kjo e imja :)

Per mua jo, s'perben asnje lloj problemi sepse nuk ndikohem ,ceshtja eshte qe te votojme nje shkrim sepse na pelqen e jo ne baze te njohjeve apo simpative Nick..edhe pse besoj se e kishe kuptuar pse e thash..!
 

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
Une me siper dhashe nje mendim se si mund te shmangen vetevotimet dhe nuk "ju" beri dhe aq pershtypje, puna juaj pastaj se si doni te beni se as me intereson fare.

-Vota ime shkon per poezine "Ishte qershor" edhe pse sipas poezise titullin e kuptoj me teper si "Ishte perqafim".

Nicktjeter, nuk e di se cka thoni e beni "ju" me njeri-tjetrin e nese je mashkull a femer (se si per mashkull po dukesh me shkrimet qe hedh), por pelqimet tuaja t'i mbani per vete "ju" lutem...
 
Redaktimi i fundit:

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Per mua jo, s'perben asnje lloj problemi sepse nuk ndikohem ,ceshtja eshte qe te votojme nje shkrim sepse na pelqen e jo ne baze te njohjeve apo simpative Nick..edhe pse besoj se e kishe kuptuar pse e thash..!

Une kete pergjigje kontradiktore qe dhe doja te dija.
Nese seshte problemi te influenca pse dikush duhet te ndryshoje ???????
 

Monique

With or Without u
Ju lutem shume , ai qe e ben per hire te njohjeve apo relatava, ne fund i jep llogari vetes!
Sjemi as gjykates e as po fitohet ndonje premio...kshuqe jepni nje vote, nje koment dhe shnet e jete

Po une cdua se kuptoj :p
 

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
As ia kisha idene deri sa pashe ty qe voton veten dy here!
Dhe prape nuk dija asgje , thjesht dyshova!

Dhe ste akuzoi kush qe votove veten, por per faktin se je NJE PERSON me dy USER-a, gje qe nuk lejohet!

I qarte?!

Me fal po nuk qendron aspak i sakte dyshimi yt!

Nese kete cast regjistrohen 10 anetare te rinj dhe mbi nje poezi shfaqen 5 apo 10 votime te cilat jane thjeshte pelqimi i votuesit qe e zgjodhi... cdo te thote kjo?!

Te pakten e paske dyshimin per ne OKB!
 

AnGeLiC

VIP
V.I.P
Une me siper dhashe nje mendim se si mund te shmangen vetevotimet dhe nuk "ju" beri dhe aq pershtypje, puna juaj pastaj se si doni te beni se as me intereson fare.

-Vota ime shkon per poezine "Ishte qershor" edhe pse sipas poezise titullin e kuptoj me teper si "Ishte perqafim".

Nicktjeter, nuk e di se cka thoni e beni ju me njeri-tjetrin e nese je mashkull a femer (se si per mashkull po dukesh me shkrimet qe hedh), por pelqimet tuaja t'i mbani per vete "ju" lutem...

Eshte diskutuar puna e vetevotimit disa here dhe prap e kane pare me te logjikshme qe kjo te jete e lejueshme ne konkurs..Tani pse,qysh e tek s'di c'te them..!

Ps: Nick thash nuk ndikohem une por jo e te tjeret qe i lexojne!
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Me fal po nuk qendron aspak i sakte dyshimi yt!

Nese kete cast regjistrohen 10 anetare te rinj dhe mbi nje poezi shfaqen 5 apo 10 votime te cilat jane thjeshte pelqimi i votuesit qe e zgjodhi... cdo te thote kjo?!

Te pakten e paske dyshimin per ne OKB!

O Mon aman ti iluminoj une :p

Eugjeneral o bir i botes.
Ka rregulla letersia. Asnje vote nuk quhet nese anetaret jane te rinj e skane nje x numer postimesh.

Po qe qenke drru me pre ti e se dija une.
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Eshte diskutuar puna e vetevotimit disa here dhe prap e kane pare me te logjikshme qe kjo te jete e lejueshme ne konkurs..Tani pse,qysh e tek s'di c'te them..!

Ps: Nick thash nuk ndikohem une por jo e te tjeret qe i lexojne!

Ahaaa ti flet per te tjeret moj bije. Ketu po me zure ngushte.
Asnje seshte kunder vetevotimit por jo vetevotimit me nga 2-3 duar.

a isha e kjarte aman?
 

Monique

With or Without u
Me fal po nuk qendron aspak i sakte dyshimi yt!

Nese kete cast regjistrohen 10 anetare te rinj dhe mbi nje poezi shfaqen 5 apo 10 votime te cilat jane thjeshte pelqimi i votuesit qe e zgjodhi... cdo te thote kjo?!

Te pakten e paske dyshimin per ne OKB!

Jo Eugeneral nuk jam per OKB (edhe pse kam goxha intuite), por kam dicka qe duhet ta kete nje Admin...Mjetet per te verifikuar pikerisht keto dalldisje te ketij lloji!

Megjithate , dihet qe hape nje user te ri sepse tu mbyll ai i vjetri.
Kshuqe edhe nese do kishe votuar nje nga krijimet e tjera , prape vota do hiqej...

1. Nuk lejohet te votohet me shume se nje krijim.
2. Nuk lejohet te hapen usera te rinj per te votuar me shume se nje krijim.


Je i qarte ?!
 

AnGeLiC

VIP
V.I.P
O Mon aman ti iluminoj une :p

Eugjeneral o bir i botes.
Ka rregulla letersia. Asnje vote nuk quhet nese anetaret jane te rinj e skane nje x numer postimesh.

Po qe qenke drru me pre ti e se dija une.

Eshte anetar i ri dhe si rrjedhoje normale qe nuk i di rregullat qe jane vendos ne letersi,kshu qe nese s'mund ta sqarosh apo s'ke durimin mos u merr dhe kaq... :)
Dikush tjeter do ta beje!
 

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
O Mon aman ti iluminoj une :p

Eugjeneral o bir i botes.
Ka rregulla letersia. Asnje vote nuk quhet nese anetaret jane te rinj e skane nje x numer postimesh.

Po qe qenke drru me pre ti e se dija une....ke qejf te tallesh ti e kuptoj une, po si u quajt ajo vota e cila u hoq pak me pare mo?!
 

Monique

With or Without u
Eshte anetar i ri dhe si rrjedhoje normale qe nuk i di rregullat qe jane vendos ne letersi,kshu qe nese s'mund ta sqarosh apo s'ke durimin mos u merr dhe kaq... :)
Dikush tjeter do ta beje!

Cfare nuk di moj Danay, dhe pse ia sqaron ti si staf qe je , por le Nicktjeter ta bej?

Pastaj c'lidhje kane rregullat me hapjen e disa accounteve?
Kjo normalisht s'ha vend as per debat....
 

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
Jo Eugeneral nuk jam per OKB (edhe pse kam goxha intuite), por kam dicka qe duhet ta kete nje Admin...Mjetet per te verifikuar pikerisht keto dalldisje te ketij lloji!

Megjithate , dihet qe hape nje user te ri sepse tu mbyll ai i vjetri.
Kshuqe edhe nese do kishe votuar nje nga krijimet e tjera , prape vota do hiqej...

1. Nuk lejohet te votohet me shume se nje krijim.
2. Nuk lejohet te hapen usera te rinj per te votuar me shume se nje krijim.


Je i qarte ?!

Shum i qart qe ne fillim, ju shpjegova se poezia ime nuk ka per castin asnje vote, ju shpjegova edhe si mund te shmanget vetevotimi, shfaqa edhe voten time me siper.
 
Last edited by a moderator:

AnGeLiC

VIP
V.I.P
Anetarin ne fjale e kam sqaruar sahere ka qene nevoja edhe ne tema te tjera por edhe sot gjate gjithe kohes kete po mundohem te bej....kjo persa i perket postit (mod) tim qe u permend...

Thash qe kur u shkruajten apo diskutoheshin rregullat e letersise ,anetari nuk ishte i pranishem dhe kshu normale mos dije apo mos kuptoje dicka...!
 

Monique

With or Without u
Shum i qart qe ne fillim, ju shpjegova se poezia ime nuk ka per castin asnje vote, ju shpjegova edhe si mund te shmanget vetevotimi, shfaqa edhe voten time me siper.

Poezia juaj ne keto momente ka 2 vota
Nje nga vetja, dhe nje nga Jetesa!
Vota nga Bukurani u hoq!

Kalofshi bukur
 

Monique

With or Without u
Anetarin ne fjale e kam sqaruar sahere ka qene nevoja edhe ne tema te tjera por edhe sot gjate gjithe kohes kete po mundohem te bej....kjo persa i perket postit (mod) tim qe u permend...

Thash qe kur u shkruajten apo diskutoheshin rregullat e letersise ,anetari nuk ishte i pranishem dhe kshu normale mos dije apo mos kuptoje dicka...!

Epo sqaroje sic duhet se po bejme telefoni prish pa pike lidhje , duke u kapur njeri me tjetrin
Nuk ka nevoje kjo teme per ping pong fjalesh.

Shendet!
 

Monique

With or Without u
Eugeneral tu shtua edhe 1 nga Musai, qe vjen vetem per votim ketej

Beni si te doni , njerez pa identitet a thua coc fitoni ..mahhhhh
 

Eugeneral

Anëtar i Respektuar
Qendron edhe nje pikepamje me e lehte per te shmangur vetevotimin:

Cdo krijues pjesemares mund te hedhi voten e tij ne krijimin e tij por ajo do te quhet vetem ne shkrim duke mos ja drejtuar vetvetes dhe ne fund kur te jepet rezultati te te gjitha krijimet hiqet nga nje vote dhe vendosen shtese votimet e krijuesve.

-Dhe shume u zgjat tema me dy-votimin e bere,,, nuk e lexoni mesazhin e tjetrit ju?! Thashe me siper se do t'ju e thoshja ne fund te rezultatit... por tani pak para vlen.

Cfare s'kuptuat?!
 
Top