Krijimet e Muajit qeshor 2017

Krijimet e Muajit qeshor 2017

  • Ndoshta...

    Votat: 0 0.0%
  • Shtepia me shelg.

    Votat: 0 0.0%

  • Totali i votuesve
    10
  • Poll closed .

Daisy

Anëtar i Respektuar
Ne të dy jemi vonë me votimin, është mbyllur para 3 ditësh.
Unë pëlqej stilin e poezisë tek 3-shi, por këtë herë votën e meriton e fundit, "Buzëqeshja jote" e cila më duket më e ndierë dhe e veçantë.
Kësaj do t'ia jepja votën, po të ishte votimi i hapur.

E ne gjithmone te fundit:p

Pse nuk e kishe shkruajtur ti kete te fundit ?:D

Ps. Mua me pelqeu dhe e para ne fakt, por tek "buzeqeshja jote" gjeta veten...
 

Behgjeti

Anëtar i Respektuar
E ne gjithmone te fundit:p

Pse nuk e kishe shkruajtur ti kete te fundit ?:D

Ps. Mua me pelqeu dhe e para ne fakt, por tek "buzeqeshja jote" gjeta veten...
Tek "Buzëqeshja jote" e gjeta edhe unë veten... :p
M'u duk sikur e kisha shkruar unë, për dikë...
 
Top