Krijimet e muajit Qershor 2020

Krijimet e muajit Qershor 2020


  • Totali i votuesve
    31
  • Poll closed .

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Pershendetje dhe ja ku erdhem tek shpallja e fituesit , kete here kemi dy fitues :
Urime vendin e pare :
@Monique - Te fundit Here!
9063723db16c7b7a35b05ca712216844.gif
@Vajza - Nate Tetori
images (6).jpeg

Faleminderit dhe ju tjereve per pjesmaren tuaj, jeni me te miret :

@Senseo - Ndodh edhe keshtu
6c4fb5c47c84d3e59298db74ae1b80ad.gif

@Dying_Poet - Bota ime nuk je ti.
a840e498a4a27f5ab3f09efe876614af.gif

@Desa - Je ti
f3cde7a9255550fd774fbd614597bc76.gif

@Bebw - Bota ime
tenor (4).gif

@Hera - Plage e nurte
download.jpeg

@ZHIGO - Vetes
a840e498a4a27f5ab3f09efe876614af.gif

@sofia - Yll apo skllav
6c4fb5c47c84d3e59298db74ae1b80ad.gif

@Harbin - Nene
f3cde7a9255550fd774fbd614597bc76.gif
@Soulmind - Bota ime
download.jpeg
 
Top