• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Krijimet e muajit Nentor 2019

Krijimet e muajit Nentor 2019


  • Totali i votuesve
    27
  • Poll closed .

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Rilezova ate dyshin vetem prej komentit te Frank. Kaq keq thash paska qene?! 😅
Dhe kuptova se krijimi eshte i mire, ndersa analiza e Frankut shume larg me shkrimin.

Te kem te di cili eshte krijimi i ktij. Ta analizoja njehere fjali per fjali 🤣😍
 

Moonlight

Gone Girl!
Staf në FV.AL
Rilezova ate dyshin vetem prej komentit te Frank. Kaq keq thash paska qene?! 😅
Dhe kuptova se krijimi eshte i mire, ndersa analiza e Frankut shume larg me shkrimin.

Te kem te di cili eshte krijimi i ktij. Ta analizoja njehere fjali per fjali 🤣😍
U wish lol lol
 

Drejtori

Ju hengert Karanovirusi te tenave....🤪🤪
O Moon ca i ke bere atij katnarit qe hyri ne Fv... apo I je premtu nai dashnore... lol lol
 
Top