KQZ-OSBE tryezë për kodin zgjedhor Subashi e braktis

redi-

Anëtar i Respektuar
TIRANث- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve së bashku me OSBE kanë nisur sot një tryezë të përbashkët, në qendër të së cilës janë bisedimet për kodin zgjedhor. OSBE nga ana e saj ka parashtruar disa rekomandime për ndryshime në kodin elektoral.
Vetë ambasadori i OSBE-së Robert Bosch, i pranishëm në këtë takim ka deklaruar se një ndër ndryshimet që duhet të bëhet në kodin aktual, përkon me bindjet politike të anëtarëve të Komisionit Zgjedhor, si dhe me komisioner.
news24
 
Top