Kosova - merr siguri nga Presidenti Bush

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Institucionet e Kosovës dhe partitë opozitare, vlerësuan lartë takimin e krerëve të shtetit të Kosovës me presidentin amerikan George W. Bush, mesazhet e të cilit, sipas tyre, ishin dëshmi se SHBA-të janë të angazhuara për ruajtjen e territorit të Kosovës dhe ndihmës që ai shtet do të jap edhe në të ardhmen, sidomos për njohjen e shtetit më të ri në botë.

Presidenti Bush edhe njeher ne menyre te vecante theksoi se eshte kunder cdo ndarje te Kosoves. Mu me aq siguri sic e kishte bere dikur babai i tij i cili u kishte caktuar sllaveve vijen e kuqe ne Kosove.

Presidenti Bush edhe njeher demonstroi befasi duke pritur per me shume se nje ore delegacionin nga Kosova ne kohen kur per shefat e vendeve tjera kjo eshte enderr e parealizuar. Presidenti Bush edhe njeher demonstroi vendosmerin ndaj ceshtjes Shqiptare.

Nga shume analiste vizita konsiderohet shume historike dhe ne monete jashtzakonishte te rendesishme.

Si e komentoni ju. Per mua nuk eshte rastesi qe Presidenti Bush ne nje kohe kaq te shkurter bene dy hapa te rendesishem per ne. Se pari vitin e kaluar vizitoi vendin ame e pa kaluar viti therret delegacionin nga Kosova ne zyren ovale.
A do dime te shfrytezojme kete shance qe kemi para.
 
Top