• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

StReSi_DhE_BiZnEsI

Anëtar i ri
|01:14:41| -ChanServ- Joker deleted from #Shqiperia access list.
|01:14:49| -ChanServ- Joker deleted from #ndihme access list.
|01:14:54| -ChanServ- Joker deleted from #Stafi access list.
|01:14:41| -ChanServ- Joker deleted from #Shqiperia access list.
|01:14:49| -ChanServ- Joker deleted from #ndihme access list.
|01:14:54| -ChanServ- Joker deleted from #Stafi access list.
|01:17:57| -ChanServ- jOnNa^^[a] deleted from #Shqiperia access list.
|01:18:03| -ChanServ- jOnNa^^[a] deleted from #ndihme access list.
|01:18:08| -ChanServ- jOnNa^^[a] deleted from #Stafi access list.

Kush ka ndonje paqartesi te shkruaj dhe e vendosim se jan dhe ca tjere pervec ktyre Ti hapim vende tjerve

---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:25 ----------

|01:16:23| -ChanServ- Blero_Gr deleted from #ndihme access list.
|01:16:29| -ChanServ- Blero_Gr deleted from #Stafi access list.
|01:16:34| -ChanServ- Blero_Gr deleted from #Shqiperia access list.

---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:26 ----------

|01:25:16| -ChanServ- FanTaSy_OnLiNe deleted from #Shqiperia access list.
|01:25:21| -ChanServ- FanTaSy_OnLiNe deleted from #ndihme access list.
|01:25:27| -ChanServ- FanTaSy_OnLiNe deleted from #Stafi access list.
 

Adi_el

Founder
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

mire e bere po ka dhe ca tjer
 

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

keto kisha poshtu dhe une !kshu qe isha dakorte tu hiqnin me kohe :)
 

[Niku]

Anëtar i ri
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

[02:11:31am] <@WIND> !seen ares
[02:11:32am] <@Ndihme> ares was last seen here 12 days, 5 hours, 35 minutes ago.

[02:13:30am] -ChanServ- Ares deleted from #Shqiperia access list.
[02:13:43am] -ChanServ- Ares deleted from #ndihme access list.
[02:13:54am] -ChanServ- Ares deleted from #Stafi access list.
 

[Niku]

Anëtar i ri
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

[14:58:01pm] <+I-Martumi> |13:56:29| -ChanServ- SY_ZEZA deleted from #Shqiperia access list.
[14:58:01pm] <+I-Martumi> |13:56:35| -ChanServ- SY_ZEZA deleted from #ndihme access list.
[14:58:01pm] <+I-Martumi> |13:56:40| -ChanServ- SY_ZEZA deleted from #Stafi access list.

per mos'aktivizim :)
 

StReSi_DhE_BiZnEsI

Anëtar i ri
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

|01:27:36| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> goc_mistrece kur te vij ai qe tka shtu
|01:27:48| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> ta marrim vesh kush tka shtu
|01:27:49| <@KuBaNiTo> !k StReSi_DhE_BiZnEsI
|01:27:54| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> mund te shtohesh prap
|01:27:58| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> boj part na ktu
|01:27:58| * KuBaNiTo sets mode: -o KuBaNiTo
|01:28:02| <+KuBaNiTo> StReSi_DhE_BiZnEsI
|01:28:06| <+KuBaNiTo> Un E Kom Shtu Re
|01:28:07| <+goc_mistrece> Po Hiqe StReSi_DhE_BiZnEsI
|01:28:10| <+goc_mistrece> Fare
|01:28:15| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> ne rregull goc_mistrece
|01:28:17| <+goc_mistrece> Se Sme Intereson Shume Jo
|01:28:21| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> |01:26:54| -ChanServ- SY_ZEZA deleted from #Shqiperia access list.
|01:28:21| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> |01:26:59| -ChanServ- SY_ZEZA deleted from #ndihme access list.
|01:28:21| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> |01:27:06| -ChanServ- SY_ZEZA deleted from #Stafi access list.
|01:28:25| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> ok shum mir
|01:28:30| <+StReSi_DhE_BiZnEsI> boj part na ktu


Se kuptoj kush e shtoi kete pa shkrujt ne Fv? Edhe me sa shof ksaj si interesoka Aopi qe ka konsumu shume.Mos shtoni kto pa shkrujt ketu ne Fv.Gjeni Arsyen edhe shtojini ne se na mbushet mendja ne si staf te gjithve...
 

Adi_el

Founder
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

SY ZEZA U rishtua pasi eshte aktive tani ne chat flm
 

[Niku]

Anëtar i ri
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

[02:29:45am] <+WIND> !seen klea
[02:29:46am] <@Ndihme> klea was last seen here 13 days, 8 hours, 56 minutes ago.

[02:30:16am] -ChanServ- klea deleted from #Shqiperia access list.
[02:30:25am] -ChanServ- klea deleted from #ndihme access list.
[02:30:31am] -ChanServ- klea deleted from #Stafi access list.

Mos'kativizim :)

---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

[02:32:56am] <+WIND> !seen aleksus
[02:32:57am] <@Ndihme> aleksus was last seen here 15 days, 6 hours, 18 minutes ago.

[02:33:41am] -ChanServ- aleksus deleted from #Stafi access list.
[02:33:53am] -ChanServ- aleksus deleted from #ndihme access list.
[02:33:59am] -ChanServ- aleksus deleted from #Shqiperia access list.

Mos'aktivizim :)
 

StReSi_DhE_BiZnEsI

Anëtar i ri
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

Shtohet Lepurushe aop me qe ka fillu te rri shum prap online..Se me tha qe e thashe per inersi se donte Aopin..Spo ja prishim adit :)
 

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

[21:20] <@AUSTRALIANI_VIP> [21:19] <@AUSTRALIANI_VIP> !seen AnDrIyY
[21:20] <@AUSTRALIANI_VIP> [21:19] <@Ndihme> AnDrIyY Was Last Seen Here 9 Days, 14 Hours, 43 Minutes Ago.
[21:20] -ChanServ- AnDrIyY deleted from #Shqiperia access list.
[21:20] -ChanServ- AnDrIyY deleted from #ndihme access list.
[21:21] -ChanServ- AnDrIyY not found on #stafi access list.
 

Klajdi_Dr

Antar Aktiv
Titulli: Konsultim me cunat e gocat hiqen kto aop per mos aktivizim

[16:25] <@Mr_Moro> !seen [xhenson]
[16:25] <@Ndihme> [xhenson] was last seen here 9 days, 19 hours, 21 minutes ago.

[16:31] -ChanServ- [xhenson] deleted from #Shqiperia access list.
-
[16:31] -ChanServ- [xhenson] deleted from #ndihme access list.
-
[16:31] -ChanServ- [xhenson] deleted from #Stafi access list.
-
 
Top