Kërkojë diçka nga ty

Desa

Felix Culpa
S/M
Një kërkesë dëshirë kam
Edhe njëherë në maje të Sharrit të dal
E ta shoh Pollogun muzgun por sa të bjerë
E t’ja them një kënge një mall unë ta nxjerr

Ma plotëson kush kërkesën? 😬
 

Element

Anëtar i Respektuar
Një kërkesë dëshirë kam
Edhe njëherë në maje të Sharrit të dal
E ta shoh Pollogun muzgun por sa të bjerë
E t’ja them një kënge një mall unë ta nxjerr

Ma plotëson kush kërkesën? 😬
Prej Bozovce në Veshallë , pastaj nga Shipkovica edhe do dalim ka Kodra e diellit 🤗😊. Atje do ja nisish këngës ... e ma ne fund de ndalemi në Lisecë 🤗🤗
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Prej Bozovce në Veshallë , pastaj nga Shipkovica edhe do dalim ka Kodra e diellit 🤗😊. Atje do ja nisish këngës ... e ma ne fund de ndalemi në Lisecë 🤗🤗
Bozovcën dhe Veshallën nuk i kam pa ende. Do i vizitoja me qef në shoqërinë tënde përveç këngës 🤗🤗🤗🤗
 

Element

Anëtar i Respektuar
Bozovcën dhe Veshallën nuk i kam pa ende. Do i vizitoja me qef në shoqërinë tënde përveç këngës 🤗🤗🤗🤗
As un s'kam qenë . E bëra një itinerar kështu nga se i dua malet . Vetëm një herë kam qenë tek kodra e diellit . Do e marrë me vete edhe aparatin .... ec nga pak një foto , një zë melodik nga ty .... 🤗🤗🤗🤗
 

Desa

Felix Culpa
S/M
As un s'kam qenë . E bëra një itinerar kështu nga se i dua malet . Vetëm një herë kam qenë tek kodra e diellit . Do e marrë me vete edhe aparatin .... ec nga pak një foto , një zë melodik nga ty .... 🤗🤗🤗🤗
Ehhhh se ç’ma shtove dëshirën edhe më shumë 😊 duhet të përgatitet natyra që tani për shkrepjet e tua 🤗🤗🤗🤗
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
@Darius ka pas bere poezi????? Ne fakt ne fakt dhe mua me vjen keq qe nuk hyn Darius. Ju thash po e pate neper forume tjera ju qe jeni sa ktej andej cojini selam, por aha.. s'do i ket ecu njeri :p

@TinkyPinky a ke kontakt ti me darius mi?? thuaj te vije ne fv vrap, se ka 1 projekt borxh me mpagu :p
ka 10 vite qe thote do te jap projekt restoranti dhe palestre, por qenke dhe rrenacak ka thene Soli- thuaji :p
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
@Darius ka pas bere poezi????? Ne fakt ne fakt dhe mua me vjen keq qe nuk hyn Darius. Ju thash po e pate neper forume tjera ju qe jeni sa ktej andej cojini selam, por aha.. s'do i ket ecu njeri :p

@TinkyPinky a ke kontakt ti me darius mi?? thuaj te vije ne fv vrap, se ka 1 projekt borxh me mpagu :p
ka 10 vite qe thote do te jap projekt restoranti dhe palestre, por qenke dhe rrenacak ka thene Soli- thuaji :p
Yyyyyy sa gjera paske shkrujt
Dhe lista ime e pazarit eshte me e shkurter 🤣
Ja ti bi ziles te shtepise dhe tja them.
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Redaktimi i fundit:
Top