Kërkojë diçka nga ty

Hilarious

Simple 😇
Staf në FV.AL
S/M
Haj zogjtë e Zenos,tema funksionon kështu:
-Kërko 1 përqafim virtual nga antarët
-Kërko 1 dedikim nga x antarë
-Kërko faljen e x antari
-Kërko çfarë dëshironi të lexoni dhe ndani virtualisht
-Edhe dashurorin javorë kërkojeni 🤣🤣,bile shtrojini kërkesat këtu që t'ja lehtësoni punën Zenos 🤣
-Kërkoni çfarë ju do xhani virtualisht 🤣

Pshm
Kërkojë nga @NeVertiti një avatarë të bukur për veten time
@NeVertiti mos u paraqit te tema pa avatar 🤣
Kërkojë falje nga gjinia e dobët që i kam lën pa dashurore 🤣 @Ridexxx @JordanBelfort11 @LeVoyageur @Reldi @Lindii etj etj
Kërkojë 1 dedikim të bukur (se nuk më kan bërë asnjëherë ) nga shalgjati @LeVoyageur dhe ushtar @Lauri 🙄

Kaq për sot 🤪

Ja qishtu ,vazhdoni shtrojini kërkesat e juaja pa turp e pa ndrojtje 🤪
Mos harroni të bëni tag personat ndrishe nuk quhet 😌✂️
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
@Bebw te gjithe keta me poshte te pershkruajne tyy. 🥰

1650624442769.png

1650624450695.png

1650624466295.png
1650624478775.png

1650624493645.png
1650624509270.png
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Eh, me te kerkuar s'eshte gje kjo pune :p Kujt i lind ne zemer me te perqafu e te dedikuar gje e ben direkte :D
@Tag ca rob te mire per kete qe thash :p

Tema me pelqeu shume. :)
 

Ridexxx

Antarë i Respektuar
Haj zogjtë e Zenos,tema funksionon kështu:
-Kërko 1 përqafim virtual nga antarët
-Kërko 1 dedikim nga x antarë
-Kërko faljen e x antari
-Kërko çfarë dëshironi të lexoni dhe ndani virtualisht
-Edhe dashurorin javorë kërkojeni 🤣🤣,bile shtrojini kërkesat këtu që t'ja lehtësoni punën Zenos 🤣
-Kërkoni çfarë ju do xhani virtualisht 🤣

Pshm
Kërkojë nga @NeVertiti një avatarë të bukur për veten time
@NeVertiti mos u paraqit te tema pa avatar 🤣
Kërkojë falje nga gjinia e dobët që i kam lën pa dashurore 🤣 @Ridexxx @JordanBelfort11 @LeVoyageur @Reldi @Lindii etj etj
Kërkojë 1 dedikim të bukur (se nuk më kan bërë asnjëherë ) nga shalgjati @LeVoyageur dhe ushtar @Lauri 🙄

Kaq për sot 🤪

Ja qishtu ,vazhdoni shtrojini kërkesat e juaja pa turp e pa ndrojtje 🤪
Mos harroni të bëni tag personat ndrishe nuk quhet 😌✂️
Cfar krimi kam ber qe te kerkoj falje ty :p
 

Lauri

Anunnak
Haj zogjtë e Zenos,tema funksionon kështu:
-Kërko 1 përqafim virtual nga antarët
-Kërko 1 dedikim nga x antarë
-Kërko faljen e x antari
-Kërko çfarë dëshironi të lexoni dhe ndani virtualisht
-Edhe dashurorin javorë kërkojeni 🤣🤣,bile shtrojini kërkesat këtu që t'ja lehtësoni punën Zenos 🤣
-Kërkoni çfarë ju do xhani virtualisht 🤣

Pshm
Kërkojë nga @NeVertiti një avatarë të bukur për veten time
@NeVertiti mos u paraqit te tema pa avatar 🤣
Kërkojë falje nga gjinia e dobët që i kam lën pa dashurore 🤣 @Ridexxx @JordanBelfort11 @LeVoyageur @Reldi @Lindii etj etj
Kërkojë 1 dedikim të bukur (se nuk më kan bërë asnjëherë ) nga shalgjati @LeVoyageur dhe ushtar @Lauri 🙄

Kaq për sot 🤪

Ja qishtu ,vazhdoni shtrojini kërkesat e juaja pa turp e pa ndrojtje 🤪
Mos harroni të bëni tag personat ndrishe nuk quhet 😌✂️
@LeVoyageur ka bërë bashkë dy burra sa nuk rritën më për një dedikim 🤔
Si oferta në supermarket: merr dy paguaj një 🙈😄
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Une si njeri i thjeshte qe jomm.
a me sillni ndonje krijim per letersine, :p
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Tjeterrrr,le te paraqitetttt i pa-ndehuriiii agapi mou ahhahaha @Punk1 , :love::love::love: qe me ka harruar fare.
 
Top