Kerkes

granitii

Antarë
A mundet dikush t'me ndihmoj rreth nje teme te teoris se arkitektures.
Mduhet informacione ne gjuhen shqipe, per nje punim seminarik.

Faleminderit per mirkuptim
 

MasteR

I'm offline
Titulli: Kerkes

Kliko ketu

Pasi te futesh te ky web ke nje adrese ku me poshte saj eshte user name dhe pasw ku logohet dhe ke disa dokumente te ngarkuara aty.
 
Redaktimi i fundit:

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Titulli: Kerkes

master mua sikur smu hap gje te ai linku.. skishte vend ku te fusje username dhe pasword...
 
Top