• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Këngëtarit shqiptar i ndalohet hyrja në SHBA

Hera

Βιβλίο φάγος
[h=1]Këngëtarit shqiptar i ndalohet hyrja në SHBA[/h] Këngëtarit shqiptar, Gena i është ndaluar hyrja për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Sipas informatave dhe dokumenteve që ka siguruar Gazeta Metro, arsyeja përse Gena nuk mund të udhëtojë drejt SHBA-ve lidhet me faktin se nuk ka paguar tatimet për koncertet e shumta që ka mbajtur atje.
[IMG2=JSON]{"alt":"Kliko per me shume info","data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/lajmifundit.al\/wp-content\/uploads\/2019\/02\/690x90-3.gif"}[/IMG2]
Para disa kohësh, një ndalesë të tillë ka patur edhe këngëtari Afrim Muçiçi.

Me sa duket tani Ambasada Amerikane do të fillojë të praktikojë masa të tilla ndalimi tek secili këngëtar që do të mundohet të marrë vizë turistike, për të mbajtur koncerte në SHBA.
 
Top