Kafen me te keqe e kam pire te…?

Tani ne Alb ne nje lokal rruge, ndaluam se kishte trafik, se piva dot se mu duk ambjenti jo i paster. E kafja si leng geshtenje.
 
Jo te gjithe jo, kam pas nje shok ne Itali, shpirt njeriu, ka hap nje farmaci babalja tani.
Para dy ditesh fola, qyfyre e gallate, ai te fal e shpirtin.
Mos i ngaterro me ata te renet nga dukati dhe ato katunet e vlores se vlonjatet e qytetit jane florinj.
Maybe, une sa here iki ne Vlore te pllazhitem, sdal kurre pa nje bad experience 🤷🏻‍♀️
 
Top