Kafen me te keqe e kam pire te…?

Kafen me te keqe s'e kam pire fare. 😁 Dmth po s'me pelqeu e lej direkt.
Me te miren e pija tek ekspress lab-i ne Stamboll me shoqen time me te ngushte 🥺
Ketu ne Shqiperi me pelqen Mulliri.
 
Kafen me te keqe s'e kam pire fare. 😁 Dmth po s'me pelqeu e lej direkt.
Me te miren e pija tek ekspress lab-i ne Stamboll me shoqen time me te ngushte 🥺
Ketu ne Shqiperi me pelqen Mulliri.
Kafen me te mire dhe une ne Stamboll e kam pi.. e benin te fresket te pjekur ne reren e nxehte 🥰
 
haha
une jetoja e prap kapucino 🤣🤣
U habisnin shoqnia turke. si spine kafen dhe cajin tone
Vi nga rrumelia ndaj 🤣

Po dhe une sa per insta e porosita mi dhe ti.. dhe gota me uje e mbyllur hermetikisht aty 🥰
Capuccinon me te mire duhet ta provosh ne Firenze .. notte bella 😘
 
E kam pirë më Burrel.
Është lokal i njohur për të qënë,po kafe më të hidhur nuk kisha pirë ndonjëherë.
:):)
E jam betuar se nuk shkoj më aty.
 
Top