• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

JURISPRUDENCA, E Drejta 17 libra te plote

JetMir

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
17 Libra Komplet:


1. E Drejta Administrative
2. Procedura Administrative
3. Ligji Procedures Administrative
4. Struktura e Aktit Normativ
5. E Drejta Trashgimore
6. E Drejta Civile I
7. E Drejta Civile II
8. E Drejta Detyrimeve
9. E Drejta Nderkombetare Publike
10. E Drejta e Unionit Evropian
11. Interpretimi i se Drjetes
12. Nocioni & Karakteristikat Themelore te se Drejtes Penale
13. E drejta per Pune
14. Filozofia e se Drejtes
15. E Drejta Penale
16. E Drejta e Procedures Penale
17. Doracaku Jurisprudences


http://www.filesonic.com/file/oQHsLwa
shkarko 5.28MB :)
 
Top