• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

“Ju dua shumë fare”, Rama mesazh simpatizantëve socialistë

WxP

Antarë i Respektuar
Kryeministri i vendit Edi Rama në një deklaratë për mediat mbajtur nga selia rozë deklaroi se ata që kanë votuar sot i kanë dhënë një goditje fantazmës të së shkuarës. Ai iu drejtua votuesve të sotëm me shprehjen: “Ju dua shumë fare”. Rama falënderoi edhe familjarët e tij, duke thënë se e kanë mbështetur në […]

The post “Ju dua shumë fare”, Rama mesazh simpatizantëve socialistë appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top