Jeta dhe Bota e Desa

O Teta Desa o te keqen o xhan po une lop kam po skam topin qe ti bej te dy bashk e te lozin , ku ta shikoj une ate qe ke hedh apo ne isnt 🤣🤣
😂😂😂😂 me lot yyyyy
Vetëm unë i shihkam? 🙄
I kam pas në tik tok po e kam mbyll konton 😬 edhe instagramin e kam mbyll 🤦🏼‍♀️
He se do ja bëj disi 😁
 
😂😂😂😂 me lot yyyyy
Vetëm unë i shihkam? 🙄
I kam pas në tik tok po e kam mbyll konton 😬 edhe instagramin e kam mbyll 🤦🏼‍♀️
He se do ja bëj disi 😁
Po normal ti e shikon se vet e ke ber vet e hedh 😜po ska gje kur te behet mbar do rregullohet ...Rendsi ka kebaqsia jote per te ndar disa momente te tuat me ne .. 🙂🙂🙂
 
Top